"Зараз осміліли. Тоді ж їх було не чутно": Аваков висміяв "героїв", які нібито голосували за введення воєнного стану

"Читаю заявив по Криму "героїв" заднім числом Замани і ко. Зараз осміліли. Тоді ж їх було не чутно. Про себе героїчно бурмотіли?" - зауважив глава МВД.

Арсен Аваков. Фото: ЖЖ

Очільник МВС Арсен Аваков спростував заяви генерала Володимира Замани і екс-заступника генпрокурора Миколи Голомші про те, що вони нібито голосували за введення воєнного стану на засіданні РНБО 28 лютого 2014 року Про це міністр написав у "Твіттері", передають Патріоти України.

"Читаю заявив по Криму "героїв" заднім числом Замани і ко. Зараз осміліли. Тоді ж їх було не чутно. Про себе героїчно бурмотіли?" - зауважив Аваков. Нагадаємо, раніше перший заступник генпрокурора Микола Голомша заявив, що пропонував ввести надзвичайний стан. Але його виступ виключили з оприлюдненої стенограми засідання РНБО.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...