Зараз це зветься - заступник з євроінтеграції: Насалик і собі підібрав молоду заступницю (фото)

27-річна Наталія Бойко буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Заступник міністра енергетики і вугільної промисловості Н.Бойко. Фото: Фейсбук.

Знайомтеся, новий заступник міністра енергетики та вугільної промисловості. 27 років. Родом зі Львова. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці економічний оглядач видання Вести Андрій Блінов, передають Патріоти України.

Пізніше в Міненерго повідомили, що Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталію Бойко.

"Напрямок, який буде курирувати Наталія - це євроінтеграція, відповідно всі вимоги щодо Третього енергопакету, по асоціації з Євросоюзом, - повністю співпрацю з міжнародними партнерами - ЄБРР, Світовим банком, донорами", - сказав співрозмовник.

Також, за його словами, Бойко буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Пропозиція зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Біографічні відомості

Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ, під головуванням президента України. Її роль полягає у координаційній, аналітичній та комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектору.

У 2015 році Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань впровадження реформ Адміністрації президента України, де здійснювала аналіз та доопрацювання законопроектів та підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії.

До 2015 року Бойко працювала у м. Франкфурт-на-Майні (Німеччина) в офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній та фінансових інституцій. Спеціалізувалася на питаннях у сфері екології, правового регулювання, правил охорони праці і техніки безпеки в Україні - зокрема, в секторі нафти і газу.

Наталія проводила наукове дослідження щодо формування енергетичної політики в Інституті економіки енергетики Токіо (Японія); навчалася на юридичному факультеті в Університеті Гумбольдта в Берліні.

Бойко є аспірантом Львівського національного університету імені Івана Франка, у якому у 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Як повідомила в своєму фейсбуці прес-секретар нардепа Віктора Балоги Альона Яхно, Бойко володіє дорогою іномаркою, а також значною сумою грошових коштів.

"У 27-річної заступниці міністра енергетики Наталії Бойко вже є новий джип Toyota і близько мільйона готівки. А шо такоє? Це нормально! А ви все просто заздрісні невдахи, ретрогради і сексисти", - пише Яхно.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...