Заробляє на "кляту" Америку у "благословенній" Москві: Бігла нардепка Бондаренко на КремльТБ поістерила через визнання США Голодомору та "утиск російськомовних в Україні"

Екс-регіоналка дала російський ваті черговий урок ненависті до «Хунти». При цьому вдячна аудиторія мабуть не знає, що така чудова майже російська жінка давно звила «гніздечко» у США, де навчаються її діти.

«Бризкання слиною» що ,колись, у Києві проти НАТО та США, що зараз у Москві проти «київських фашистів» і їх підступних покровителів з-за океана для зрадниці всього лише заробіток, зазначають Патріоти України.

В ефірі пропагандистської програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1» прозвучав полум’яний виступ колишнього члена Партії регіонів Олени Бондаренко, в якій та зазначила, що на території України утискають російськомовних.

Почалося все з того, що Бондаренко почала коментувати новину про те, що США визнав Голодомор 1932-1933 років геноцидом проти українського народу. Зрадниця висловила своє обурення, а також заявила, що зараз влада України робить все, щоб в країні був «мовний геноцид».

«Геноцид від слова гени. Тобто, ми повинні розуміти, що якщо відбувається изничтожение, знищення когось за принципом крові - це і є геноцид, це для нетямущих. А коли знищують без розбору, без заглядання в паспорт - це є дещо інша річ. Те що, до речі, зараз в Україні і відбувається! По суті відбувається геноцид! Тобто, у нас відділяють і розділяють різні групи за різними принципами. Російськомовний? Не жити тобі в Україні? На Донбасі в тебе стріляють? Не жити!»- озвучувала свою маячню Бондаренко.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...