Заскучав на пасіці: Ющенко націлився на пост голови НБУ

На сайті президента вже зареєстрована з цього приводу електронна петиція, у якій наголошується, що за часів перебування Петра Андрійовича в кріслі голови Нацбанку, в Україні успішно була проведена грошова реформа.

Віктор Ющенко. Фото:www.reddit.comНа сайті президента Петра Порошенка з'явилася електронна петиція з проханням призначити третього президента Віктора Ющенка головою Національного банку України. Петиція була зареєстрована 19 лютого, інформують Патріоти України з посиланням на сайт президента.

Дану ініціативу підтримала прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, опублікувавши на своїй сторінці в Facebook відповідне посилання.

"Віктор Андрійович Ющенко з 1993 по 1999 рік вже очолював український Нацбанк. Під його керівництвом в Україні успішно провели грошову реформу, створена Державна казна, а також розпочато будівництво Банкнотно-монетного двору. У 1997 році Ющенко увійшов до шістки найкращих банкірів світу за версією впливового фінансового журналу Global Finance. З огляду на його досвід і знання, він здатний поліпшити економіку України і посилити національну валюту", - йдеться в тексті петиції.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...