Заслужив: У Росії під час зйомок сюжету зламали ніс пропагандисту "Первого канала"

Чоловік потрапив до лікарні.

Скріншот

Журналіст-пропагандист "Первого канала" Олексій Іванов знімав сюжет про виділені смуги на Малишева і Рози Люксембург, що не сподобалося одному з водіїв, повідомляють Патріоти України.

Так, Іванов зняв Mercedes, що рухався виділеною смугою Автомобіль зупинився, з нього вийшли пасажир і водій, й сталася бійка. Інформація про цей інцидент надійшла до Слідчого комітету.

"У машині було двоє чоловіків, – повідомили у Слідчому комітеті по Свердловській області. – Журналіст поцікавився у них, чому вони їдуть по виділеній смузі. Але чоловікам не сподобалося те, що їх зняли, і вони (або хтось один) побили Олексія Іванова".

Зараз російський журналіст перебував у лікарні. Про стан його здоров'я відомо тільки те, що у нього зламаний ніс. Поліція вже порушила кримінальну справу за статтею КК РФ "Умисне завдання легкої шкоди здоров'ю, вчинене з хуліганських спонукань".

Слідчий комітет ініціював передачу справи до них, щоб розслідувати справу за частиною 3 статті 144 КК РФ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, поєднане з насильством над журналістом).

Нагадаємо, раніше КремльТБ зробило із нападника на журналіста НТВ "прихильника України".

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...