Заставив Медведчук дурня за себе Богу молитися: Савченко запропонувала, щоб переговори про звільнення військовополонених вела Оксана Марченко (відео)

На недавній прес-конференції льотчиця запевняла, що не знайома з Віктором Медведчуком особисто і ніяких справ з ним не має.

"Шо я?". - "Так, Оксано, поїдеш до кума Вовки, хтось же має Україну рятувати". Фото: dialog.ua.

Нардеп ( "Батьківщина") Надія Савченко на мітингу під Адміністрацією Президента з вимогою прискорити процес звільнення українських військовополонених і політичних в'язнів запропонувала, щоб переговори з бойовиками вели дружина Президента України Петра Порошенка Марина Порошенко і дружина кума Президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій, передають Патріоти України.

"Запропонувала, щоб перша леді (Марина Порошенко. - Ред.) І Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука. - Ред.) як жінки, якщо чоловіки не можуть дійти згоди, вели також цей проект по переговорах (про звільнення полонених. - Ред.). Точно так само на це не відреагували. Сказали, що Президент - єдиний парламентер. Я хочу вам сказати, поки у нас буде централізація влади, і централізація обміну військовополоненими, а також політичних заручників, які сидять в Росії, то ця справа буде проходити дуже довго" , - заявила Савченко.

На ютюб-каналі NewsOne також з'явилося відео з прямою мовою Надії Савченко:

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...