Засуджений за сепаратизм вчитель з Слов'янська продовжує "виховувати" дітей

За організацію незаконного референдуму вчителю інформатики Андрію Шалді загрожувало до 10 років позбавлення волі, але суд був дуже добрим.

"Референдум" в Слов'янську. Фото: Гармата.Засуджений учитель з Слов'янська, який брав участь в організації так званого "референдуму", до цього часу працює в школі і навіть зібрав біля себе групу підтримки. Про це йдеться в групі Славянськ у Твіттері, передають Патріоти України.

Андрій Шалда рішенням українського суду отримав покарання - 5 років позбавлення волі з відстрочкою у 2 роки. Але продовжує виховувати дітей, бо працює вчителем і через бюрократію до цього часу не звільнений з посади.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...