"Це Україна його втратила": Фіналістки Нацвідбору на "Євробачення-2019" сестри Опанасюк не змогли відповісти, чий Крим (відео)

Матір співачок Лариса Опанасюк працює заступником голови окупаційної "Ради міністрів Республіки Крим".

Сестри Опанасюк. Фото: скріншот з відео.

Фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019 Анна та Марія Опанасюк (дует ANNA MARIA) не змогли чітко відповісти на запитання, чи відбулася окупація Криму. Це обурило одного з телеглядачів: він зателефонував до студії та нецензурно вилаяв співачок, передають Патріоти України.

Сестри-близнючки Опанасюк, які походять з Криму і живуть зараз у Києві, відмовилися безпосередньо відповідати в ефірі телеканалу ATR на запитання телеглядача "Чий Крим?". Співачки сказали: "Крим – наш, наша батьківщина".

"Насправді Крим залишився Кримом. Те ж саме море, ті ж самі гори, те саме повітря. Мені здається, Україна втратила Крим", – сказали співачки, не уточнивши, як саме це трапилося.

"Україна втратила Крим. Коли їдемо в Крим, то проїжджаємо два кордони. Цим все сказано", – додала одна з сестер Опанасюк.

Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація Криму, який є частиною України. "На це питання ми просто не будемо відповідати, оскільки ми не є політиками, ми не є членами секретаріату президента, щоб відповідати Вам на такі складні політичні питання", – сказали співачки.

Сестри Опанасюк також відмовились розповідати про своїх батьків, які живуть в окупованому Криму. Проте відомо, що матір співачок Лариса Опанасюк працює заступником голови окупаційної "Ради міністрів Республіки Крим". Жінка була нагороджена медаллю Міноборони Росії "За повернення Криму". А батько артисток працював в окупованому Криму суддею, пішов у відставку 2 роки тому.

"У нас батьки давно живуть у Криму. Дуже давно. Вони люблять свою батьківщину, вони люблять Крим. Вони вже давно на цих посадах. Вони не хочуть звідти їхати. Вони працюють на благо людей, які живуть у Криму", – сказали сестри Опанасюк.

Після цих слів співачок один із телеглядачів зателефонував до студії та назвав Анну і Марію "російськими бл**ями".

"Ці істоти – просто російські бл**і. Сенсу з ними розмовляти немає. Я прошу вибачення, що в прямому ефірі... З повагою до Вас і без поваги до цих істот", – сказав глядач.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...