Зате росіянам "Денег нет, но вы держитесь": Кремль збільшує витрати на інформаційну війну в Європі

Загальні витрати Росії на телебачення, радіо та інтернет-послуг за кордоном складали £151 млн у 2015 році, але були збільшені до £255 млн.

Скріншот

Росія збільшує витрати на мовлення Russia Today і Sputnik в Британії на понад £100 млн. Про це повідомляє The Times, передають Патріоти України.

"Кремль збільшив бюджет Russia Today і його англомовного каналу, інших сервісів, включаючи Sputnik, який відкрив штаб-квартиру в Единбурзі", - йдеться в повідомленні. Загальні витрати Росії на телебачення, радіо та інтернет-послуг за кордоном складали £151 млн у 2015 році, але були збільшені до £255 млн.

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...