Затримання не є результатом: Геращенко розповів, як довго триватиме суд над Єфремовим

Справа по Єфремову не буде швидкою. Це випадок, коли особа підозрюється в організації державного перевороту та розвалі державності країни, пояснив нардеп.

Антон Геращенко. Фото:112.ua

Народний депутат України Антон Геращенко вважає, що суд над екс-главою фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим може затягнутися на роки. Про це народний депутат заявив сьогодні в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Суд може затягнутися на роки. Як затягується вже більше року суд з Геннадієм Кернесом ... Справа по Єфремову не буде швидкою ... Це випадок, коли особа підозрюється в організації державного перевороту та розвалі державності країни", - підкреслив Геращенко.

Народний депутат також сказав, що саме затримання Єфремова не є результатом. Результатом має стати справедливий вирок суду.

"Саме затримання не є результатом. Результатом справедливості, залучення до відповідальності тих осіб, які налаштовували українців один проти одного, є справедливий вирок суду. Єфремова затримували ще при прокурорі Шокіні.

Однак чомусь слідчі і прокурори чи то не хотіли, чи то не могли довести вину Єфремова. Швидше за все не хотіли ... Хотілося б побачити вирок суду по Єфремову та інших особах, які займалися організацією референдуму про відділення частини Донбасу", - підкреслив депутат.

Разом з тим Геращенко додав, що затримання Єфремова послужить сигналом покинути країну іншим особам, які замішані в справі Єфремова.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...