Зброя контрпропаганди: Турчинов на Донбасі представив установку, яка придушуватиме сигнал ворожих телеканалів (фото)

Унікальну сучасну методику придушення телевізійного мовлення з непідконтрольних українській владі територій Донецької та Луганської областей розробила одна з провідних українських компаній.

Олександр Турчинов у зоні АТО. Фото:Facebook

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов у рамках робочого візиту на Донбас продемонстрував "зброю контрпропаганди" і відвідав українських воїнів, які захищають сьогодні країну на сході. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО у Facebook, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначено: "Сьогодні Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов в рамках робочої поїздки відвідав Покровське, де зустрівся з керівником АТО та з міським головою і городянами. Саме в приміщенні міськради присутнім було продемонстровано унікальну сучасну методику придушення телевізійного мовлення з непідконтрольних українській владі територій Донецької та Луганської областей, яку розробила одна з провідних українських компаній.

Дана методика дозволяє ефективно створювати перешкоди в трансляції до 10 каналів ворожого мовлення одночасно, а також забезпечує безперешкодну роботу українських каналів, які працюють на частотах, що блокуються.

Керівник АТО ознайомив Олександра Турчинова із станом справ в районі відповідальності однієї з бригад сил АТО. Там на позиції українських захисників голова РНБО поспілкувався з офіцерами і солдатами, поцікавився проблемними питаннями і потребами та пообіцяв сприяти у їх вирішенні.

Він також проінформував військовослужбовців, що нещодавно надіслав до Кабінету Міністрів України пропозиції щодо формування оборонного бюджету нашої країни, які передбачають суттєве підвищення грошового забезпечення військовослужбовців.

"Сьогодні гідне грошове забезпечення солдат і офіцерів - питання професійності та боєздатності ЗС України та інших військових формувань. Це надійність нашої оборони і національна безпека", - зазначив Олександр Турчинов.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...