Збитий у Сирії російський літак: Нетаньяху поставив Путіна на місце

Ізраїльський прем'єр заявив, що відповідальність за подію лежить на Сирії та Ірані.

Біньямін Нетаньяху. Фото: Mir24.tv.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху обговорив із президентом Росії Володимиром Путіним по телефону катастрофу літака-розвідника Іл-20 та передачу зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-300 Сирії. Як повідомляє "Говорить Москва", ізраїльський прем'єр заявив, що відповідальність за подію лежить на Сирії та Ірані, передають Патріоти України.

"Прем'єр-міністр висловив упевненість у достовірності розслідування, проведеного Армією оборони Ізраїлю, і його результатів", - йдеться в повідомленні прес-служби ізраїльського прем'єра. Нетаньяху також попередив про посилення ризиків після передачі Росією Сирії сучасних озброєнь. Він наполіг на тому, що Ізраїль продовжить захищати свою безпеку.

"Володимир Путін акцентував, що прийняті Росією рішення щодо укріплення бойових можливостей сирійських ППО адекватні щодо ситуації, яка склалася і спрямовані насамперед на запобігання будь-якій потенційній загрозі життю російських військовослужбовців, що виконують завдання стосовно боротьби з міжнародним тероризмом", - передає прес-служба Кремля.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...