Здав владу за 1$ млрд: Москаль розповів, як Янукович "купив" Ющенка зі своєї "чорної каси"

Крім того, голова Закарпаття назвав аферою всеукраїнського масштабу "Лікарню майбутнього", яку так і не збудували.

Віктор Ющенко. Фото:dt.uaГолова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль стверджує, що екс-президент Віктор Ющенко і голови його секретаріату Балога та Ульянченко отримали майже мільярд доларів за здачу влади Януковичу. Про це Москаль повідомив на своєму сайті, передають Патріоти України.

"Що ми шукаємо у "чорній касі" "Партії регіонів" на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко?" – висловив обурення глава Закарпатської ОДА.

За його словами, це усім добре відомо. Крім того, він назвав аферою всеукраїнського масштабу "Лікарню майбутнього", яку так і не збудували.

"Невже важко підняти матеріали, коли Віктор Ющенко та його дружина Катерина створили фонд "Україна 3000" і в прямих ефірах влаштовували телемарафони, збираючи кошти для будівництва дитячої "Лікарні майбутнього".... У результаті гроші з фонду вкрали, ніякої лікарні ніхто не збирався будувати і не збудував", - нагадав Москаль.

Також він додав, що ще за Януковича особисто направляв усі матеріали в Генеральну прокуратуру. Глава Закарпатської ОДА обурився, чому "Лікарнею майбутнього" не займається Національне антикорупційне бюро.

"Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до "чорної каси" Партії регіонів, і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу", - підсумував Москаль.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...