"Здав всіх": Бойовик розповів, як обстрілював Торез для "картинки" російських ЗМІ (відео)

Чоловік розповів, як служив РФ на Донбасі.

СкріншотНа Донеччині піймали бойовика, який розповів, як "ДНР" обстрілювала Торез для "картинки" російських ЗМІ Таке відео оприлюднив на свої сторінці у Фейсбуці голова ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

Він повідомляє, що 25-річний житель Дзержинська заради заробітку у липні 2014 року прибув до "військової частини "ДНР", яка розміщувалася на Боссе у Донецьку.

Тоді ж його "направили для навчання військовій справі" на Росію, у Ростов-на-Дону. Після "навчання" він поїхав "служити" в Сніжне, до бандформування "Оплот".

"Там, він і його "одноплемінники" брали участь в обстрілі Тореза з боку Сніжного. Мабуть, для створення картинки для російських ЗМІ про обстріли "міст Донбасу українськими карателями" - йдеться у дописі.

Згодом все закінчилось вже традиційно для таких найманців - "припинили давати гроші - не доходила гуманітарка - написав рапорт - приїхав на підконтрольну України територію".

15 січня 2016 бойовику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.5 ст.260 КК України, а 16 січня судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Повідомляється також, що він розповів про 18 своїх "однополчан", про більшість з яких у правоохоронців вже була інформація. Всіх їх оголошено у розшук.

Не хотіли захищати рідну Україну - стали м'ясом для держави-агресора: Стало відомо, скільки шахтарів, що залишились в окупації росіяни забрали на війну

субота, 27 квітень 2024, 9:32

Щоб простимулювати гірників іти вбивати вільних українців, окупанти закрили майже всі шахти Донбасу, залишивши сім''ї аполітичних кротів без засобів існування. Російські загарбники мобілізували на тимчасово окупованій частині сходу України майже 60 про...

Ситуація складна: Україні доведеться тимчасово відходити на деяких ділянках фронту, - майор запасу

субота, 27 квітень 2024, 9:23

Цілком можливо, що на деяких ділянках фронту Україні доведеться тимчасово відступати. Таку думку в ефірі телеканалу "Київ24" висловив майор запасу, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, передають Патріоти України. "Чи зможемо ми повернут...