Згадайте, що сьогодні свята п'ятниця: Матіос у "Феофанії" відмовився пояснити журналістам свій візит до Насірова

Причому журналістам військовий прокурор не повідомив, кого саме прийшов відвідати до лікарні.

Анатолій Матіос. Фото:РИА Новости Украина

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос навідався в лікарню "Феофанія", де на лікуванні перебуває відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Роман Насіров. Під час спілкування з журналістами, яке транслював телеканал 112 Україна, Матіос не повідомив, кого саме відвідував у лікарні, передають Патріоти України.

"Я вам не надам смажених сенсацій ... дорогі мої люди і всі, для кого ви це стрімите. Лікарня - це територія печалі. Я прийшов до хворої людини. Я не маю права говорити, до кого я прийшов, навіщо я прийшов і говорити діагноз. Якщо у вас є Бог в серці, то згадайте, що сьогодні свята п'ятниця. До побачення", - сказав він.

До речі, адвокат Насірова Олександр Мірошник повідомив, що його підзахисного прооперували. При цьому Мельник зазначив, що хвороба у Насірова була раніше, і вона не пов'язана з кримінальним переслідуванням.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...