​Згодився і «запилений нафталіном» Піховшек: «Кремль витягнув з кишені останній аргумент для маніпулювання», - у Авакова розповіли за провал «хресної ходи за мир»

Чи не остання спроба мобілізувати симпатиків Росії через «хресну ходу» вірян УПЦ стала провальною через недолугість втілення задуманого.

Іван Варченко

Про це у програмі "Про політику" на Еспресо.TV розповів один з організаторів харківського Євромайдану, а нині радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, зазначають Патріоти України.

"Навіть ті публічні особи, які до цього приєдналися (до так званої хресної ходи) це публічні особи, які вже давно запилені нафталіном. Піховшек той самий (журналіст В'ячеслав Піховшек — прим.), який зараз намагається супроводжувати цей процес", - зазначив радник.

На його думку, це вкрай непереконливо і буде внутрішнє розчарування. Замість акції, яка могла б підняти бойовий дух вірян Московського патріархату, вони отримають абсолютно зворотній ефект.

"28-го липня очікується набагато більша акція Київського патріархату, ніж патріархату Московського. Це прогнозовано і цю ситуацію ми спостерігаємо щороку", - спрогнозував пан Варченко.

Росіяни хотіли наступати на дві області одночасно: Буданов розповів про зрив плану окупантів

вівторок, 14 травень 2024, 13:07

Росіяни від початку планували наступати на Сумську область разом з Харківською. Про це повідомив в ефірі телемарафону Кирило Буданов - очільник Головного управління розвідки України, передають Патріоти України. "Стосовно Сумської області, росіяни від ...

Харківщину атакувало нове угруповання армії РФ – британська розвідка

вівторок, 14 травень 2024, 12:28

На Харківському напрямку діє нещодавно сформоване Північне угруповання військ Росії. Саме воно взяло під контроль кілька сіл області. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведе...