Хіти тижня. Пройшлися по Києву за подачку: Як учасникам хресної ходи УПЦ МП платили гроші (відео)

Після отримання 200 гривень віряни швидко розбігалися.

Фото:скрін відео

Учасникам Хресної ходи УПЦ МП у Києві, приуроченої до Дня 1030-річчя хрещення Київської Русі, платили по 200 гривень. Про це повідомили в ефірі телеканалу "Прямий", зазначають Патріоти України.

Журналісти зняли на відео, як групі людей роздавали гроші біля станції метро "Арсенальна". Учасники Хресної ходи шикувалися в чергу та швидко розбігалися, коли отримували гроші.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...