Жалісливі судді пожаліли заступника Полторака

На Ігоря Павловського одягнуть електронний браслет, його відправили під домашній арешт.

Ігорю Павловському присудили домашній арешт. Фото:Цензор.нет

Солом'янський райсуд Києва присудив заступнику міністра оборони генералу Ігорю Павловському, який підозрюється в розтраті 149 млн грн бюджетних коштів, домашній арешт. Про це пише Цензор.нет, передають Патріоти України.

Також суд відмовив у клопотанні прокурора. Павловський змушений з'являтися за викликом слідчого, здати паспорти та не спілкуватися з іншими підозрюваними. На нього одягнуть електронний браслет.

Після оголошення рішення суду прокурор Максим Грищук заявив, що ще не може сказати, чи буде оскаржено це рішення. Спочатку сторона звинувачення хоче вивчити повний текст рішення суду.

Сам Ігор Павловський заявив, що подаватимуть апеляційну скаргу на рішення суду.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...