"Женские миры и мужские кумиры": Сотні прекрасних жіночих персон прикрашають початок століття, - блогер

Хілларі Клінтон, Ангела Меркель, Ділма Руссефф, Даля Грібаускайте, Аун Сан Су Чжі - подивіться навколо, і ви зрозумієте, як жалюгідний внесок чоловічої частини населення в благоустрій світу.

Хілларі Клінтон і Ангела Меркель. Фото: sobityadnya.ru.

Хілларі таки надерла Трампа в Каліфорнії, Нью-Джерсі і навіть в Нью-Мексико, довівши: в Америці жіноче щастя не в близькості з милим. Хоча радісно відсторонений Білл плентався поруч з дружиною, тримаючи її за руку і демонструючи примхи XXI століття. Вони виключно на жіночій стороні, друзі! Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Олександр Прилипко, передають Патріоти України і цитують Нескучные новости далі без змін:

"Посмотрите вокруг, и вы поймете, как жалок вклад мужской части населения в благоустройство мира.

Ледокол Меркель ведет караван Европы в открытые воды мимо пляшущих на льдинах русских и французских детей холодной войны.

Очаровательная Дилма Руссефф - боец, не знающий поражений даже во времена отстранений. Доблестный Че Гевара по сравнению с ней жалкий хулиган.

А Кристина Фернандес! А Джулия Гиллард, освободившая от путинского духа Австралию! Аун Сан Су Чжи - вообще легенда востока!

А Даля Грибаускайте! Десятки, сотни прекрасных женских судеб и персон украшают начало века. Как никогда на планете. Украина в этом тренде не отстает от прогресса. Двух наших женщин знает весь мир.

И хотя их фамилии, как электрические импульсы, вызывают конвульсии, я преклоняюсь перед ними, не сломленными застенками.

Мужчины бы так не смогли. И это главная мысль.

Почему в политике и за рычагами управления государств мало мужчин, харизматичных, мыслящих категориями завтрашнего дня, и делающих ставку на разум?

Не потому ли что изжил себя инструментарий мачо, и волевые идиоты не восхищают даже домохозяек. Причин, конечно, больше, но главная, возможно, в смене модели цивилизации. Патриархат, он же для смерти хорош, а для жизни надо культивировать женское начало".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...