Жертви путінської пропаганди: Росіяни не здогадуються, наскільки бідно вони живуть, - експерт (відео)

Джейсон Смарт переконаний, що завдяки Путіну росіяни живуть з кожим роком все гірше і гірше

Рівень бідності в РФ стрімко зростає. Фото:  russianlook.com.

Завдяки путінській пропаганді росіяни навіть не здогадуються про те, наскільки бідно вони живуть у порівнянні з литовцями або поляками. Економічна криза в Росії через декілька років спровокує велику паніку, яка призведе до кардинальних змін у цій країні. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт, передають Патріоти України.

За його словами, робота ЗМІ в РФ будується таким чином, що люди не знають, як насправді йдуть справи в їхній державі.

"Революція або зміни в державі не відбудуться завтра або сьогодні. Знадобиться кілька років", - сказав експерт.

Смарт виклав "найсерйозніший сценарій для Росії": "Буде економічна криза з обвалом рубля, який призведе до паніки. Ця паніка призведе до змін у суспільстві".

"Люди там не знають, що вони дійсно погано живуть. Якщо порівняти, як живе звичайний росіянин у Суздалі, Володимирі, Москві або Пітері з тим, як живуть люди в Польщі, то це буде величезна різниця. У Польщі набагато краще", - заявив він.

"А Литва? Це вже не радянська країна. Це сучасна, нова країна. Молоді люди, у них є хороші машини, школи, лікарні. Відчуваєш цю різницю і бачиш, що Росія через своє керівництво не живе так добре. Вони живуть гірше і гірше. Це завдяки Путіну", - додав експерт.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...