Жодної години тиші: Терористи атакували сили АТО 36 разів за ніч

Бойовики продовжують провокації на сході.


Бойовики "ДНР". Фото: ЖЖЗ 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку жодна година в зоні проведення АТО не пройшла без обстрілів. Про це повідомляє прес-центру АТО. Згідно з повідомленням штабу, як і раніше, переважну більшість обстрілів загарбники зосередили на донецькому напрямку, передають Патріоти України.

Із 36 обстрілів – 30 злочинці з використанням гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї провели по Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному та Піскам.

На Артемівському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Зайцеве, а на Луганському, із зенітних установок, – Новотошківське.

З гранатометів найманці вели прицільний вогонь безпосередньо по позиціях сил АТО в районі Мар'їнки, а також з 82-міліметрових мінометів - по Лозовому.

- А з 21.34 вечора до 22.15 терористи знов обстріляли мирний населений пункт. Із реактивних систем залпового вогню бандити двічі вели вогонь з боку Старомихайлівки по населеному пункту Красногорівка. Загалом по мирних мешканцях було випущено 4 реактивних снаряди, - повідомили в штабі.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...