Жодної години тиші: Терористи атакували сили АТО 36 разів за ніч

Бойовики продовжують провокації на сході.


Бойовики "ДНР". Фото: ЖЖЗ 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку жодна година в зоні проведення АТО не пройшла без обстрілів. Про це повідомляє прес-центру АТО. Згідно з повідомленням штабу, як і раніше, переважну більшість обстрілів загарбники зосередили на донецькому напрямку, передають Патріоти України.

Із 36 обстрілів – 30 злочинці з використанням гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї провели по Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному та Піскам.

На Артемівському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Зайцеве, а на Луганському, із зенітних установок, – Новотошківське.

З гранатометів найманці вели прицільний вогонь безпосередньо по позиціях сил АТО в районі Мар'їнки, а також з 82-міліметрових мінометів - по Лозовому.

- А з 21.34 вечора до 22.15 терористи знов обстріляли мирний населений пункт. Із реактивних систем залпового вогню бандити двічі вели вогонь з боку Старомихайлівки по населеному пункту Красногорівка. Загалом по мирних мешканцях було випущено 4 реактивних снаряди, - повідомили в штабі.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...