"Журналісти вміють виставляти людей ідіотами": Допа прокоментував скандал навколо таблеток Добкіна-молодшого (відео)

Добкін-старший відмовився говорити про здоров'я свого брата чи його нервову поведінку, що була схожа на поведінку людини у стані наркотичного сп'яніння.

Дмитро і Михайло Добкіни. Фото: УНІАН.

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін прокоментував скандальне відео з його братом у сесійній залі ВР. На знятому в кулуарах парламенту відео, опублікованому на Youtube-каналі censor.online, Добкін-старший відмовився говорити про здоров'я свого брата чи його нервову поведінку, яка, ймовірно, могла бути спричинена дією наркотичних препаратів, передають Патріоти України.

Добкін зазначив, що журналісти схильні "демонізувати" людей або виставляти їх "ідіотами".

Щодо туру за 135 тисяч євро Добкін розповів, що питав про це у брата. За словами Добкіна-старшого, його брат не замовляв цей тур, а лише вивчав під час роботи ВР цю пропозицію.

Добкін розповів, що його брат із родиною та друзями щороку їздить взимку на гірськолижний курорт, що обходиться дешевше, а пропозиція за 135 тисяч євро стосувалася туру до "теплої країни".

Михайло Добкін зазначив, що вже 3 листопада його брат сам буде присутній у ВР.

Як повідомляли Патріоти України, нардеп від "Самопомічі"Семен Семенченко закликав Дмитра Добкіна скласти мандат за неадекватну поведінку. Дмитро Добкін пройшов у Раду по 178 виборчому округу в Харківській області (місто Балаклія).

За весь час свого депутатства він не вніс до парламенту жодного законопроекту. Раніше у мережі було опубліковано відео з Добкіним.

1 листопада під час засідання Ради він читав повідомлення про тур за 135 тисяч євро, після чого сховався за колоною і випив води, імовірно, запивши щось.

Після цього він поводився нервово, імовірно, як у стані наркотичного сп'яніння. Неадекватну поведінку нардепа у Раді на камери фіксують не вперше.

Неадекватну поведінку нардепа у Раді на камери фіксують не вперше.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.