Жирошовінізм зашкалює: "Мы, миллион русских.. будем жить в Абхазии, а абхазы будут на нас работать и воевать вместо нас!!!", - Жириновський про "братні" народи (відео)

"Висловив вголос думки і бажання більшості кацапів. На жаль. Що у кацапа (і путіна) на умі, те у Жириновського на язиці. І це не смішно. А страшно", - коментують користувачі мережі.

Жириновський на шоу "Воскресный вечер". Скріншот.

Скандальний Володимир Жириновський відзначився новими шовіністичними висловлюваннями про Абхазію на шоу Володимира Соловйова "Воскресный вечер". Відповідне відео було розміщено на YouTube-каналі, повідомляють Патріоти України.

"..Мы, миллион русских.. И будем жить в Абхазии!!.. Мы там будем жить!! A они (абхазы) будут на нас работать и воевать вместо нас!!!. А Южная Осетия будет нашей военной базой, они будут воевать (и погибать) за нас!", - так бачить майбутнє росіян і братніх народів лідер ЛДПР.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...