"Жизнь удалась!": "Деенерівський" мер Горлівки похвалився в мережі, що досяг "головного"

Іван Приходько переконаний, що "жити треба так, щоб заборонили в'їзд в Україну".

Окупована Горлівка. Фото: ВКонтакте.

Так званий мер окупованої терористами Горлівки Іван Приходько заявив, що досяг в житті головного. Цим головним Приходько вважає той факт, що йому заборонили в'їзд в Україну. "Мер" опублікував в соцмережі ВКонтакте цитату, яка, на його думку, відображає його життя, передають Патріоти України.

"Життя потрібно прожити так, щоб тобі заборонили в'їзд в Україну", - йдеться в цитаті.

Підкреслюється, що Приходько був українським чиновником, яким очолював один з районів Донецька, але перейшов на бік терористів.

"Тут "ДНРівский мер" нашої багатостраждальної Горлівки хвалиться, що досяг в житті головного. Ось воно виявляється, навіщо жити потрібно", - пише Gorlovka.ua на своїй сторінці в Facebook.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.