Змія змінила окрас: Скандальна екс-регіоналка вирішила поекспериментувати з іміджем (фото)

​Колишній нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко похвалилася в мережі своїми селфі.

Олена Бондаренко. Фото:24 канал

Одіозна соратниця колишнього президента Віктора Яуковича перефарбувалася в білявку і заявила, що навчилася робити селфі. Результати експериментів із зовнішністю Олена Бондаренко розмістила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"І я вмію робити селфі", – підписала вона свою нову аватарку.

«Добрий вечір) нарешті можна повалятися на дивані і нічогісінько не робити)», – підписане інше фото.

Також Бондаренко згадує про те, що десять років тому їй присвоїли жартівливе звання "Кульбабка року", і тільки зараз воно себе виправдало.

Коментувати повідомлення Бондаренко можуть тільки її друзі, серед яких і колишній мер Слов’янська Неля Штепа, обвинувачена в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей, а також у створенні терористичної групи.

У перервах між аматорськими фотосесіями Бондаренко пише і інші пости, в яких пророкує, що Україна перетвориться на околицю світу, називає повною нісенітницею творчість сучасних українських письменників, художників і режисерів.

Також Бондаренко рекламує свій «інтенсив з ораторського мистецтва», який вона має намір провести в Києві на початку липня.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...