Зневаживши норми ЄС, Греція підписала торгову угоду з анексованим Кримом

Мер міста Александруполіс Евангелос Ламбакіс: "Введені проти Криму санкції не стануть на заваді торгово-економічним відносинам".

Ілюстрація: dialog.ua.Так звана адміністрація окупованого Росією Сімферополя підписала угоду про економічне співробітництво з Торгово-промисловою палатою грецького регіону Еврос. Влада Російської Федерації підписали договір про співпрацю з грецьким регіоном Еврос з анексованим Кримом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Передбачається, що дана угода нібито визначить перспективи соціально-економічних і торгових відносин між тимчасово окупованих Кримом і Грецією.

"Інтерес у нашої торгово-промислової палати дуже серйозний. Ми могли б співпрацювати з багатьох напрямків, беручи до уваги, що в місті розташований один з найбільших портів, який дозволяє проводити товарообмін в обхід Дарданелл і Босфору. Александруполіс стає енергетичною ланкою, через яку проходить близько трьох нафтопроводів і одна станція зі зрідження газу. Наш регіон є одним з найбільших виробників вітрової енергії. Ми могли б поділитися цими технологіями з Кримом. Крім того, Еврос - регіон з дуже розвиненим сільським господарством і тваринництвом. Він годує практично всю Грецію . Ми могли б подивитися, чого потребує одна зі сторін, і обмінятися тим, чим потрібно ", - прокоментував мер міста Александруполіс Евангелос Ламбакіс.

Більш того, глава грецький міський голова вважає, що введені проти Криму санкції не стануть на заваді торгово-економічним відносинам.

"Якщо звернути увагу на той стан, в якому зараз знаходиться Європа, можна почути тріск її основ, я сумніваюся, що санкції можуть перешкодити торгово-промисловій палаті розвивати відносини з Кримом, так як Європейський Союз зараз повинен більше уваги приділити самому собі", - підкреслив Ламбакіс.

Нагадаємо, 17 лютого в середу, агентство S & P через санкції і обвал цін на нафту опустило економічний рейтинг Росії до "сміттєвого" Standard & Poor's оприлюднив новий економічний рейтинг РФ, який опустився до позначки ВВ + з негативним прогнозом.

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...