Знову браття? Чому Кремль вимушений дружити з Києвом (аудіо)

Російська правозахисниця сподівається, що здоровий глузд у Росії повинен перемогти "імперський синдром".

Людмила Алєксєєва. Фото:ria.ru

Здоровий глузд, а також бажання налагодити відносини із Заходом можуть змусити російську владу відмовитися від "імперського синдрому". Таку думку в коментарі Обозревателю висловила російська правозахисниця Людмила Алєксєєва, повідомляють Патріоти України.

Коментуючи заяву екс-глави уряду Росії, російського опозиціонера Михайла Касьянова про те, що відносини між Україною і РФ нормалізуються відразу ж після падіння режиму Володимира Путіна, Алєксєєва сказала: "Мені б хотілося сподіватися, що це може наступити раніше.

Я все-таки сподіваюся , що бажання налагодити відносини із Заходом буде впливати на наші влади, і наші відносини з Україною налагодяться".

У той же час правозахисниця констатувала: і у влади, і в багатьох росіян панує так званий "імперський синдром".

"Імперський синдром", звичайно, має місце. Але ж має місце і здоровий глузд. У нас в країні криза, санкції, відсутність кредитів, це дуже ускладнює наше економічне та політичне становище.

Так що "імперський синдром" вступає в протиріччя зі здоровим глуздом. Що переможе? Хочеться сподіватися, що переможе здоровий глузд", - підкреслила вона.


"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...