Знову ніж у спину: Трамп дуже скоро затвердить нові санкції проти Росії - Пенс

До цього Трамп неодноразово закликав Росію зменшити свою дестабілізуючу активність.

Фото: s0.rbk.ruВіце-президент США Майк Пенс переконаний, що президент Дональд Трамп скоро підпише закон про нові санкції проти Росії. Про це повыдомляє "Європейська правда" із посиланням на його заяву в Грузії на прес-конференції з грузинським прем'єром, трансляція якої велася на каналі Білого дому, передають Патріоти України.

За його словами, Трамп неодноразово закликав Росію зменшити свою дестабілізуючу активність.

"На знак відданості нашим зобов’язанням президент Трамп дуже скоро підпише закон про посилення санкцій проти Росії" - сказав Пенс.

За його словами, адміністрація США прагне до конструктивних відносин з Росією, але "президент і Конгрес єдині у тому, що хочуть донести до Росії".

"Кращі відносини, скасування санкцій потребують відмови Росії від дій, які спричинили санкції. Ми сподіваємось на кращі дні у відносинах з Росією" - заявив він.

Ранше інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" помилково повідомило, що Трамп вже підписав санкції.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: