Знищення малайзійського МН17 - причина ліквідації терориста Гіві, - Bild

Гіві знав, хто збив пасажирський літак, що летів рейсом MH17, і звідки терористи отримували зброю. Тепер він уже ніколи не розповість про це.

Терористи на місці катастрофи рейма МН17. Фото: twitter.com.

Польового командира угруповання "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві) ліквідували з тієї причини, що він знав людей, причетних до знищення малайзійського авіалайнера МН17, який був збитий на Донбасі в 2014 році. Про це написав у своїй статті журналіст авторитетного німецького видання Bild Юліан Репке, повідомляють Патріоти України з посиланням на InoPressa.

За його словами, серед існуючих версій вбивства Гіві найбільш вірогідною є та, що "Кремль просто прибрав ще одного посвяченого в російське втручання на сході України".

"Гіві знав, хто збив пасажирський літак, що летів рейсом MH17, і звідки терористи отримували зброю. Тепер він уже ніколи не розповість про це. А ось якби його захопили ..." - процитував Репке слова одного зі своїх джерел.

"Михайло Толстих в будь-якому випадку став не першою "людиною, причетною до найперших годин подій на Україні ", що за останні місяці померли раптовою неприродною смертю.

Так, 27 січня 2017 нібито від серцевого нападупомер росіянин Валерій Болотов - з травня по серпень 2014 року перший глава "ЛНР". Багато українців вважали його "живим доказом" того, що на сході України відбулося "не повстання місцевого населення, а російська інтервенція", - йдеться в тексті.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...