Знищено вісім батарей ППО: З'явилося відео потужного удару по російській зброї в Сирії (відео)

Сирійські та російські військові досі не задіяли свої більш досконалі системи - С-300. Не діють і С-400, які стоять на озброєнні Росії і управляються виключно росіянами.

Ізраїльські військові вразили вісім батарей ППО в ході ракетного удару по Сирії 21 січня. Про це пише газета "Гаарец", передають Патріоти України.

Серед атакованих були системи російського виробництва, в тому числі С-75, С-125, "Бук", "Панцир", а також радар, що входить в комплекс протиповітряної оборони. За даними телеграм-каналу Directorate 4, в числі знищених був зенітний комплекс "Оса".

Як вказує "Гаарец", сирійські та російські військові досі не задіяли свої більш досконалі системи - С-300. Не діють і С-400, які стоять на озброєнні Росії і управляються виключно росіянами. "Ізраїль вчора легко знищив вісім російських ракетних батарей ППО в Сирії. У тому числі комплекс "Панцир". А в РФ по телевізору продовжують розповідати, що ці комплекси невразливі для будь-якого ворога", - іронізує український волонтер Юрій Мисягін.

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...