Зобов'язання треба виконувати: "Фашист" Юнкер у Пітері популярно пояснив Путіну, що сподіватися йому нема на що

Росія - країна мінських угод, під якими вона підписалася. Потрібно забезпечити їх повне виконання. Це єдиний шлях до зняття економічних санкцій" - запевнив Москву голова Єврокомісії.

Жан-Клод Юнкер. Фото:www.vestifinance.ru

Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що виконання мінських угод є "єдиним шляхом" до скасування санкцій проти Росії. Як відомо, він взяв участь у відкритті Петербурзького міжнародного економічного форуму, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

Під час сесії, присвяченій "пошуку стабільності в багатополярному світі", Юнкер пояснив, що приїхав на форум для налагодження діалогу з Москвою.

За його словами, скасування економічних санкцій може статися тільки при виконанні мінських угод по Україні.

В ході виступу Юнкер також заявив, що Росія порушила "основні принципи міжнародного права", згадавши приєднання Криму, яке західні країни вважають анексією, і ситуацію на південному сході України. За його словами, всі країни повинні поважати вибір Києва.

"Росія - країна мінських угод, під якими вона підписалася. Потрібно забезпечити їх повне виконання, не більше, не менше. Це єдиний шлях до зняття економічних санкцій. У цьому сенсі позиція ЄС єдина", - наголосив глава Єврокомісії.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...