"Зробили собі подарунок на Новий рік”, – українські морпіхи ліквідували російську БМП (відео)

Напруга на Маріупольському напрямку висока. Оголошеного перемир’я і близько немає. Однак підступи до головного міста українського Донбасу надійно прикриває «чорна піхота» ЗСУ.

Доба на Маріупольскому напрямку пройшла під звуки ворожих танків, БМП, мінометів та артилерії. Російські окупаційні підрозділи ігнорують перемир`я, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 Канал.

“Бачили в біноклі, та й без бінокля, як її відтягували (бойовики – ред.). Тобто, мінус одна їхня машина – це вже добре. Одну машину ми їм відпрацювали, зробили таким чином собі подарунок на Новий рік”, – розповів боєць.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...