"Зробив Америку великою знову?": Шварценеггер потролив Трампа через падіння рейтингу (відео)

Під час президентських перегонів Дональд Трамп насміхався над рейтингами актора, який підтримував Хілларі Клінтон. Тепер прийшла черга Шварценеггера.

Арнольд Шварценеггер. Фото: Kleo.ru.

Колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер пожартував з приводу "змагання рейтингів" - його і президента США Дональда Трампа, потроливши американського лідера його ж словами. Відеоролик зі зверненням голлівудського актора був опублікований вчора, 21 березня, в мікроблозі Twitter, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше соціологічне опитування показало, що рейтинг схвалення американцями діяльності Трампа на президентській посаді перебуває на рекордно низькій позначці - 37%.

"Ну що, Дональд, ось і рейтинги, - і ти загруз. Вау! Тепер ти в межах тридцяти (відсотків, - ред.). А чого ти чекав? Маю на увазі, коли ти відміняв програми післяшкільної освіти для дітей і забирав їжу на колесах у бідних? Це зовсім не те, що ти називаєш "зробити Америку великою знову", - заявив він.

Нагадаємо, на початку року Трамп хвалився в Twitter тим, що його рейтинги кращі, ніж у телешоу Шварценеггера, причому тими ж словами - "Вау, ось і рейтинги, і Шварценеггер загруз".

Республіканець зіронізував тоді через те, що актор активно підтримував його суперницю з виборів Хілларі Клінтон.

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....