Зупинити русифікацію: Під Радою почався мітинг проти "російської попси"

Учасники акції виступають за введення 75% квоти для творів українською мовою на радіо

На мітингу. Фото: ЗМІ

Під будівлею Верховної Ради в Києві проходить пікет на підтримку українського контенту на радіо й телебаченні Про це повідомляють "Новости Донбасса", передають Патріоти України.

Організатори мітингу мають намір домогтися від Комітету свободи слова та інформаційної політики українського парламенту внесення поправок у законопроект "Про телебачення й радіомовлення № 3822 від 27 січня".

Учасники акції виступають за введення 75% квоти для творів українською мовою на радіо. У руках в активістів плакати з написами "Зупинимо повзучу русифікацію", "Не повторюйте шлях Білорусі", "Де лунає російська попса, туди приїдуть російські танки", "Говори в офісі українською - покажи, що маєш характер" та інші.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...