"Зустріч очікується завтра": Нуланд знову летить у Москву для переговорів по Донбасу

У січні під Калінінградом Нуланд і Сурков вже обговорювали війну в Донбасі. Тоді зустріч тривала шість годин.

Вікторія Нуланд. Фото: politrussia.com.

23 червня заступник держсекретаря США Вікторії Нуланд зустрінеться в Москві з помічником президента РФ, куратором "ЛДНР", Владиславом Сурковим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Така зустріч очікується завтра", - заявило джерело російського інформагентства. У січні під Калінінградом Нуланд і Сурков вже обговорювали війну в Донбасі. Тоді зустріч тривала шість годин. У травні політики провели переговори в Москві.

Після однієї із зустрічей Нуланд заявила, що сторонам необхідно "натиснути на газ" для виконання мінських угод. Крім цього, вона зажадала провести вибори на окупованих територіях виключно за українськими законами. В іншому випадку голосування буде визнано недійсним.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...