11-річний школяр у Миколаєві украв авто, щоб покататися, але заїхав у бордюр

Поліція автомобіль вилучила та повернула власнику.

Ілюстрація:www.gorobzor.ru

У Миколаєві правоохоронці помітили як автомобіль "ВАЗ-2101" в'їжджає у бордюр біля будинку по вул. Веселинівській. На їхній подив водієм виявився 11-річний хлопчик. Про це повідомила поліція області, інформують Патріоти України.

Зокрема, підійшовши до автівки, аби перевірити чи все гаразд у водія машини, правоохоронці побачили, що за кермом сидить школяр.

Його разом із батьками запросили до відділу поліції, де крадій-невдаха розповів, що, проходивши по одній із вулиць, побачив відчинений автомобіль із ключем у замку запалювання.

Недосвідчений "водій" вирішив покататись, але, захопившись, не впорався із керуванням та заїхав на бордюр, де його і помітила поліція.

Згодом поліцейські встановили власника автомобіля, який навіть не знав про його зникнення. Наразі автомобіль вилучили та повернули власнику.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...