120 доларів за згвалтування - ціна гідності жертви чи совісті судді? Українки зняли соціальний ролик про права жінок (відео)

Гвалтівнику 16-річної дівчини з Київщини суд присудив... сплатити 120 доларів моральної компенсації, знайшовши пом'якшувальні обставини. І більше - жодного !!! покарання.

16-річна дівчина стала жертвою гвалтівника. Фото: infolight.org.ua.

120 доларів коштували зйомки соціального ролику про вартість прав жінки, стільки ж можна витратити на відпочинок на морі, 365 круасанів, 750 поїздок у метро. Таку ж суму (120 доларів = 3000 гривень) морального відшкодування заплатив чоловік за зґвалтування 16-річної дівчини у селі Млачівка на Київщині. Участь в АТО, вагітна дружина й діти стали пом'якшувальними обставинами вироку Іванківського районного суду Київської області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Чоловік був п'яним, напав на дівчину на вулиці. Його визнали винним, звільнивши від ув'язнення на 2 роки іспитового терміну.

У відповідь на таке рішення, українська режисерка Анастасія Максимчук зняла соціальний ролик про цінності в Україні.

Режисерка розповіла, що кілька місяців тому не змогла "проскролити" повз цю новину і назвала відео своєю реплікою #янебоюсьсказати.

Його зйомки коштували стільки ж, скільки вартувало "моральне відшкодування" ґвалтівникові.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...