13-річна школярка у Дрогобичі зарізала батька

Дівчинка розповіла, що таким чином захищала себе від нетверезого батька.
Дівчинка зарізала нетверезого батька. Фото: соцмережі.

У Дрогобичі 13-річна дівчинка встромила ножа у шию свого батька, захищаюсь від нього. Інцидент трапився у квартирі багатоповерхівки на вул. Грушевського. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини, передають Патріоти України.

Повідомлення про подію надійшло до поліції о 2:38. Попередньо встановлено, що між 35-річним чоловіком та його 13-річною донькою виник побутовий конфлікт.

«Батько, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, почав погрожувати дівчинці. Захищаючись, вона заподіла чоловікові проникаюче ножове поранення в шию, що і призвело до смерті. Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу. Зі школяркою зараз працюють психологи», - повідомив начальник Дрогобицького відділу поліції полковник поліції Андрій Білас.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство), за яким максимальне покарання становить п’ятнадцяти років ув’язнення. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються обставини події.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...