14-річна українка Софія Роль підкорила Мальту на першій вечірці дитячого Євробачення (фото, відео)

​Юна артистка на пісенному конкурсі виконає пісню "Планета потребує любові".

Софія Роль представляє Україну на дитячому Євробаченні. Фото: 1tv.com.ua.

Представниця України, 14-річна Софія Роль прибула на Мальту для участі в міжнародному пісенному конкурсі "Дитяче Євробачення 2016", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією продюсера Романа Керіка, для участі в конкурсі Роль зібрала близько 580 тисяч гривень, частину коштів виділили благодійні фонди і Мінкульт.

Офіційна церемонія відкриття конкурсу відбулася в понеділок у столиці Мальти Валетті в театрі "Маноель".

Для вечірки Софія привезла сукню від українського дизайнера Євгена Кирієнка.

Виступ українки поставлено в форматі казки, а разом з нею на сцену вийдуть два актори. Юна артистка виконає пісню "Планета потребує любові" (Planet craves for love).

Фінал конкурсу відбудеться 20 листопада. Переможця визначатимуть національні журі країн-учасниць. Причому половину голосів дадуть дорослі судді, а половину - діти.

Всього в конкурсі "Дитяче Євробачення 2016" бере участь 17 країн.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...