15 січня - День пам'яті святого Серафима Саровського: Що категорично не можна робити в цей день

15 січня православні християни відзначають день пам'яті Серафима Саровського. Церква вважає цього Святого чудотворцем, якого обрав для своїх справ сам Господь, повідомляють Патріоти України.

Якщо просити Святого Серафима Саровського про заступництво, він обов'язково допоможе і життя зміниться на краще.

Преподобний Серафим за святе життя удостоївся неодноразового відвідування Божої Матері і святих. Будучи монахом він мав схильність до усамітнення, тому намагався жити подалі від інших людей. Серафим жив в лісі в келії, шукав сам собі прожиток, дотримувався строгого посту і постійно молився, протягом багатьох років.

Пізніше Святий прийняв обітницю мовчання і намагався виконувати її майже 20 років. Серафим допомагає в полегшенні страждань і зцілення від важких захворювань. Є свідчення того що Святий ще за життя міг зцілювати навіть від смертельних хвороб, а використовував для цього молитву і воду, набрану з джерела. Лікування відбувається не тільки в фізичному плані, а й духовному.

Цього дня не забороняється працювати або займатися домашніми справами. Не варто сваритися, і бажати комусь зла. Також не слід нікого обманювати.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...