17 страшних смертей: Нацполіція затримала засновника згорілого будинку для літніх людей

У поліції вже заявили, що організація, якій належить згорілий будинок, надавала притулок літнім людям незаконно.

Обгорілі руїни будинку. Фото:ua.censor.net.ua

Співробітники Національної поліції затримали засновника організації, яка займалася наданням притулку для літніх людей в селі Літочки Броварського району, на території якого в ніч на 29 травня сталася масштабна пожежа. Про затримання під час брифінгу заявив перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

"Нами затримано Дмитренка Олега Павловича, який вважається засновником організації "Родной очаг". Дана організація займається наданням притулку для людей похилого віку. Людина затримана, ми її допитуємо", — повідомив Троян, зазначивши, що організація надавала притулок літнім людям незаконно.

Крім того, Нацполіцієй вже відкрито кримінальне провадження за фактом виникнення пожежі. "Це порушення встановлених законодавством норм пожежної безпеки, що спричинило загибель людей", — додав Троян.

Як стало відомо, у будинку для літніх людей під Києвом під час пожежі загинули 17 людей.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...