"18 лет трагедий и лжи": У Росії активістка вийшла із цікавим плакатом про "досягнення" Путіна (фото)

Користувачі соцмереж зробили песимістичний прогноз, що злочинів очікується ще на 6 років. Як мінімум, але росіяни вже приготувалися усе стерпіти.

Путіну натякнули, чим він займався 18 років. Ілюстрація: ТАСС.

У мережі з'явилося вражаюче фото, на якому зображена росіянка з плакатом про великі трагедіях, що сталися в Росії за той час, поки при владі перебував Володимир Путін. Знімок опублікований в Twitter Мuд Роисси, передають Патріоти України.

"18 років трагедій і брехні. До відповіді гаранта корупції", - також написано на плакаті активістки.

"Плакат маленький. Потрібно полотнище розміром в кілометр. І то мало буде. Попереду, як мінімум - 6 років", "Два ТУ 154 забули - ярославський Локомотив і Хор Александрова, теж дуже каламутні катастрофи...", "Її вже закрили по 282" ," Все з'їли і це з'їмо. Безвольність і по*уізм", "Терористи при владі. Весь світ це знає, а ми співучасники", - пишуть в коментарях до фото.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...