"20-е июбря": У Росії випав сніг (фото, відео)

У Мурманську температура повітря не перевищує нуля градусів - сніг лежить і не тане.

Мурманськ засипало снігом. Фото: Фонтанка.

21 червня в декількох регіонах Росії випав сніг. Мокрий сніг з градом пройшов у Мурманську, Казані, Барнаулі, Самарі і Омську, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Мурманську температура повітря не перевищує нуля градусів. Сніг лежить і не тане. Утворилися замети. Видимість на дорогах нульова через потужні хуртовини.Як повідомили в Мурманському гідрометцентрі, снігопади на Кольський півострів приніс арктичний циклон. Температура повітря опустилася до плюс 1 градуса. Синоптики попереджають, що в регіоні продовжаться інтенсивні дощі, місцями з мокрим снігом, також жителів чекає поривчастий північний вітер.У Казані стовпчики термометрів показують температуру трохи вище, тому сніг змінився мокрим снігом. У місті затоплені дороги. Зупиняються автомобілі, тому що вода потрапляє в капот.

У Барнаулі випав град розміром з м'яч для пінг-понгу. В цьому регіоні не обійшлося і без сильних злив. У Самарі і Омську теж пройшов дощ з градом.

Далі - відео снігопаду в Мурманську 21 червня 2017 року:

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...