"2017 рік - тотальна зміна влади всюди", - астролог (відео)

Влад Росс напророкував також послаблення санкцій проти Росії

Фото: joinfo.ua

Нинішні європейські політики у 2017 році підуть зі своїх посад, і їх замінять зовсім нові обличчя. Про це заявив астролог Влад Росс, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Так, 2017 рік - це тотальна зміна влади всюди. У Франції, наприклад, новим президентом буде політик на ім'я Ален (із діючих топ-політиків Франції ім'я Ален має тільки соратник Жака Ширака - Ален Жюппе. - Ред.). У Німеччині дуже хороші шанси (обійняти пост канцлера. - Ред.) має Франк-Вальтер Штайнмайер. Багато чого буде змінюватися", - сказав Росс.

Експерт також уточнив, що зі зміною влади в Європі зміниться і ставлення до Росії, і санкцій проти неї. "Причому деякі політики будуть застосовувати в своїй передвиборчій кампанії гасла скасування санкцій проти Росії. І дещо із заявленого навіть буде реалізовано", - підсумував експерт. Також Влад Росс вважає, що теракт у Ніцці, путч у Стамбулі та інші резонансні події в Європі безпосередньо пов'язані з небезпечним астрологічним періодом, який почався в середині липня.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...