21-річну дівчину у центрі Дніпра убило сухою гілкою (відео, 16+)

​За попередньою інформацією медиків, гілка пробила жертві легеню і зламала хребет.​

Скрін відео

У центрі Дніпра на проспекті Дмитра Яворницького гілка сухого дерева впала на 21-річну дівчину. Врятувати життя постраждалої не вдалося. Про це повідомляє Інформатор, передають Патріоти України.

Обережно! Відео містить шокуючі кадри і не рекомендується для людей зі слабкими нервами і особам, що не досягли 18 років.

На місце події відразу ж прибула "швидка допомога". За попередньою інформацією медиків, гілка пробила дівчині легеню і зламала хребет. Лікарі протягом 20 хвилин намагалися реанімувати постраждалу.

Пригода сталася на алеї, навпроти торгового центру Atrium. На місце подій приїхали знайомі дівчата. Вони повідомили поліцейським, що загибла не проживала в Дніпрі.

Дівчина з Межової, була студенткою заочного відділення у Бердянському університеті. У Дніпро вона приїхала для того, щоб знайти роботу.

Поліцейський патруль обгородив місце події і просив триматися на безпечній відстані від дерев, які через сильний вітер на даний момент небезпечні.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...