30 років - як один день: Друг Софії Ротару опублікував фото співачки 1984 року

​Дивлячись на улюблену співачку і не скажеш, що вона відсвяткувала 69-річчя.

Софія Ротару. Фото: tv.ua.

7 серпня Народна артистка України Софія Ротару відсвяткувала 69-річчя. Софію Михайлівну привітали численні друзі і колеги, ділячись спільними знімками зі співачкою. Один з таких опублікував в Facebook арт-директор Бориса Моїсеєва і один Ротару Сергій Горох, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Софія Ротару 32 роки тому. Фото: Фейсбук.

Чорно-білий знімок зроблений 32 роки тому в 1984 році в Києві. На фото Софії Михайлівні 37 років, але виглядає вона значно молодше. Втім, і зараз її зовнішність ніяк не в'яжеться з цифрою 69.

"1984 рік, Київ. Софія Михайлівна, з Днем Народження! Здоров'я, Процвітання, Любові !!!!! З щирою Любов'ю", - написав друг співачки під архівними знімком.

Софія Ротарувідзначила день народження в мальовничому містечку Тоскани - Форте-дей-Мармі. Іменинниця відпочиває на одному з найпопулярніших курортів на Тірренському узбережжі разом з сином Русланом Євдокименком, невісткою Світланою, онуками Сонею і Толіком.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...