Хіти тижня. У Німеччині Ротару розважала російськомовних "ватників" на ярмарку, де продавали товари на підтримку Путіна (відео)

Гості заходу випивали за Путіна і Росію, а в анонсі заходу було сказано, що ярмарок дає можливість російськомовним людям в Німеччині "зануритися в рідну атмосферу".

Софія Ротару. Фото:скрін відео

19 та 20 травня 2018 року в місті Бад-Зальцуфлен у Німеччині відбувся "Російський ярмарок — 2018", на якому виступила Софія Ротару. Про це пише znaj.ua, передають Патріоти України.

"Російський ярмарок" дає можливість всім російськомовним людям в Німеччині зануритися в рідну атмосферу, зазначалося в анонсі заходу.

На ярмарку продавали матрьошки, які складалися від Леніна до Путіна, а також футболки з зображенням Путіна і Лаврова, написами "я твоя санкція", "ОПГ вирішує" та інші. Відомо, що гості заходу випивали за Путіна і Росію.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...