5 квартир та 3,5 млн доходу: Стало відомо, що вказала у декларації Хатія Деканоідзе

У декларації також зазначено, що глава Нацполіції володіє земельною ділянкою 1 800 м² у Грузії.

Хатія Деканоїдзе. Фото:Фокус

Глава Нацполіції Хатія Деконоідзе записала у декларацію 3,5 млн грн доходу, 3 квартири у Грузії та 2 квартири, орендовані в Україні. Про це зазначено у її декларації на Єдиному державному реєстрі декларацій, передають Патріоти України.

Відповідно до декларації, Деканоідзе отримала заробітну плату в сумі 88 тис. 760 грн, працюючи в Національній поліції України, і 3 млн 431 тис. 846 грн за роботу в MPRI International Services LTD, an Corporation Engility.

У декларації також зазначено, що глава Нацполіції володіє земельною ділянкою 1 800 м² у Грузії. На банківських рахунках у неї розміщені кошти в обсязі 33 тис. 231 грн, 108 ларі, 55 тис. 936 ларі.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...