7-річний "сонячний" хлопчик з США сфотографував ангела-хранителя

Аашер Лайлс з синдромом Дауна має зв'язок з паралельним світом і часто бачить те, що приховано від очей звичайних людей.

7-річний хлопчик з синдромом Дауна зробив фото ангела-хранителя. Фото: Фейсбук.

У США батьки німого хлопчика з синдромом Дауна сильно здивувалися, коли їх дитина зробив фотографію свого ангела-хранителя, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Коли сім'я семирічного Аашера Лайлса (зайва "а" в імені за задумом батьків позначає зайву хромосому хлопчика) поверталася в Х'юстон на літаку, він взяв мамин телефон і сфотографував небо.
Коли жінка подивилася зроблені фотографії, вона була шокована.
На блакитному тлі ясно вимальовується людський силует. На думку матері, зображений на фото чоловік - це не хто інший, як ангел-хранитель, що оберігає Аашера.Фотографія швидко поширилася в інтернеті, і до сім'ї прийшли журналісти з місцевого телеканалу. В інтерв'ю жінка розповіла, що Аашер дуже чутливий, має зв'язок з паралельним світом і часто бачить те, що приховано від очей звичайних людей. Найчастіше погляду хлопчика відкриваються крилаті ангели.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...