"Может, Дмитрия Анатольевича там вообще не было": Як Путін викручувався за "денег нет" для кримських пенсіонерів (відео)

"Що то було?" - "Мабуть НЛО…"

Путін і Медведєв за роботою. Фото: 112.uaНа сайті Нескучные новости з'явилось повідомлення про те, що президент РФ Володимир Путін і гадки не має відносно того, про що йдеться в відеозапису з відповіддю Дмитра Медведєва пенсіонерам в окупованому Криму, які поскаржилися прем'єру на маленькі пенсії і відсутність індексації. Сам Путін сюжету не бачив, інформують Патріоти України.

В ході відвідування півострова Медведєв повідомив, що в країні немає грошей на індексацію, і побажав громадянам "триматися". У мережі вже назвали фразу крилатою.

"Завжди можна або з контексту як такого взяти якусь фразу, або взяти із загальної розмови; за словами все може збігатися, але по духу сенс може якось інакше виглядати", — висловив думку Путін. За його словами, "якщо подивитися на весь контекст розмови", то зміст буде ясний.

Під час візиту на початку тижня в окупований Крим Дмитра Медведєва пенсіонери розповіли йому, що на пенсію в 8 тис. руб. неможливо прожити, ціни шалені, а індексація неправильна. У глави уряду запитали, де вона, індексація?.

"А її ніде немає. Просто немає грошей. Знайдемо гроші — буде індексація. Ви тримайтеся, здоров'я вам, гарного настрою", — відповів прем'єр РФ

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...