"Может, Дмитрия Анатольевича там вообще не было": Як Путін викручувався за "денег нет" для кримських пенсіонерів (відео)

"Що то було?" - "Мабуть НЛО…"

Путін і Медведєв за роботою. Фото: 112.uaНа сайті Нескучные новости з'явилось повідомлення про те, що президент РФ Володимир Путін і гадки не має відносно того, про що йдеться в відеозапису з відповіддю Дмитра Медведєва пенсіонерам в окупованому Криму, які поскаржилися прем'єру на маленькі пенсії і відсутність індексації. Сам Путін сюжету не бачив, інформують Патріоти України.

В ході відвідування півострова Медведєв повідомив, що в країні немає грошей на індексацію, і побажав громадянам "триматися". У мережі вже назвали фразу крилатою.

"Завжди можна або з контексту як такого взяти якусь фразу, або взяти із загальної розмови; за словами все може збігатися, але по духу сенс може якось інакше виглядати", — висловив думку Путін. За його словами, "якщо подивитися на весь контекст розмови", то зміст буде ясний.

Під час візиту на початку тижня в окупований Крим Дмитра Медведєва пенсіонери розповіли йому, що на пенсію в 8 тис. руб. неможливо прожити, ціни шалені, а індексація неправильна. У глави уряду запитали, де вона, індексація?.

"А її ніде немає. Просто немає грошей. Знайдемо гроші — буде індексація. Ви тримайтеся, здоров'я вам, гарного настрою", — відповів прем'єр РФ

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...